menu menu
facebook instagram
spravca@karlovaves.sk
© Karlova Ves - GDPR

Karlova Ves sa pripravuje na zmenu klímy

Cieľ projektu: Hlavným cieľom projektu je zrealizovať dielčie opatrenia proti prehrievaniu verejného priestoru (pešia zóna na Pribišovej/Fullu) za využitia zrážkovej vody a inštalácie popínavej zelene na existujúcich kovových konštrukciách, ktoré lemujú pešiu zónu.
Trvanie projektu: od 01.08.2019 do 31.12.2019
Hlavné aktivity: Inštalácia veľkokapacitných kvetináčov: 9 ks samozavlažovacích zateplených kvetináčov bude pristavených ku nohám kovových konštrukcií a do ktorých bude vysadená popínavá ozdobná zeleň. Nákup nádob na dažďovú vodu: zavlažovanie vysadenej zelene bude riešené s využitím dostupnej zrážkovej vody. Doplnenie výsadby okrasnej zelene: Pre udržanie prirodzenej vlahy a pre estetické spríjemnenie pobytu v tomto verejnom priestore bude do existujúcich betónových kvetináčov dosadená popínavá kvitnúca zeleň.

Realizátor a partneri v projekte: Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Karlova Ves
Donor:  Prvá stavebná sporiteľňa
Zmluva s donorom: Darovacia zmluva 443/2019
Výška grantu / dotácie: 5 000,- EUR
Spolufinancovanie: 2 487,-EUR
Lokalita projektu: Pešia zóna medzi ulicami Pribišova a Ľ.Fullu, MČ Bratislava-Karlova Ves

Nenašli ste na tejto stránke čo ste hľadali? Skúste Vyhľadávanie alebo nás kontaktujte na info@karlovaves.sk

Tlačiť
    Naposledy upravené: 9. septembra 2021